Forum

Powiadomienia
Wyczyść

Livepo4 ogniwa

19 Wpisy
5 Użytkownicy
6 Reactions
784 Widoki
Szymon
(@mejko)
Wpisy: 401
Reputable Member
Rozpoczynający temat

@darson nic nie kombinuj dobrze stoją przecież w gotowych magazynach tak samo stoją 👍

Ten wpis został zmodyfikowany 2 tygodnie temu przez Szymon

Opublikowano : 04/04/2026 9:07 pm
Darson
(@darson)
Wpisy: 530
Honorable Member

@mejko nic na razie nie będe robił, tak przeszło mi przez myśl żeby może z czasem położyć.

Opublikowano : 05/04/2026 5:03 pm
SP9NSQ
(@sp9nsq)
Wpisy: 35
Eminent Member

Powiem Wam, że po 3 letnich doświadczeniach z magazynem na aku AGM VRLA - wyrzucone pieniądze - zdecydowałem na gotowy magazyn. Może i wiecej wydałem, niż składając samemu, ale puki co - to mam 10 lat pisemną gwarancję, serwis pod Krakowem i "święty spokój". AGM'y kupowane w cenach nawet i ponad 800zł za szt. teraz do złomu po 1,70zł (porażka!), do złomu bo na nic innego się nie nadają! Obecnie mam więcej bufora, bardziej elastyczny zakres mocy, 25% poprzedniego ciężaru. A wyglada tak jak na foto.

Siłownia 032026

I wcześniejsze złomowisko...

20260310 163714

Ten wpis został zmodyfikowany 1 tydzień temu 2 razy przez SP9NSQ

Opublikowano : 08/04/2026 10:27 am
Darson
(@darson)
Wpisy: 530
Honorable Member

@sp9nsq 

Dobrze że wytrzymały 3 lata, moje agmy poszły do kosza po roku, każdy kto przerabiał historie z agm wie że to sie nie nadaje do fotow. 

Opublikowano : 11/04/2026 9:47 am
Strona 2 / 2
Udostępnij:
FotoVolty.info
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.