Dlaczego nie kupiłeś jkbmsa o wiele lepszy
Ja mam ustawione protection max 3.405 i min 3.120volta ładowanie 55-60amper max
@mejko ten za grosze wyszedł od znajomego. Na pewno nie straciłem ale chyba będę musiał zmienić bo mało o nim wiadomo na forach przynajmniej nie mogę znaleźć
Ładowania do 27.3v pływające 27.2 przełączenie na sieć baybas 25.2 ponownie załączenie na offgrid 25.5v ładowanie z paneli 50amper na falowniku volta 6000
@robertokurow jak wiesz ile przekłamuje to wiesz jak ustawić na falowniku te typy tak mają
Kliknij w kłudke werify pwd i wpisz hasło 1234 albo 12345 i wtedy zmienisz parametry
@mejko chodziło mi o co innego. Górne napięcie mogę wpisywać a dolne mi odrzuca gdzieś chyba coś źle zrobiłem. A tak to parametry ok?
@robertokurow ja u siebie mam tak musisz szukać w tych parametrach jest coś na mieszane może rużnice za małe duże niewiem
@mejko dzięki. Miałem problem z dwoma wartościami. Spisałem sobie od Marco z filmu wszystko i dałem radę ustawić. Teraz zobaczę jak balansuje 2A powinno ładnie trzymać parametry.
@robertokurow widzę że na bogato parametry max 3.600 i min. 2.750 tak masz ustawione i jak sprawuje się magazyn